Over de Cyber Groep

De Cyber Groep is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer, organisatie en kwaliteitsbeoordeling van de leefomgeving met de ondersteuning voor personele vraagstukken. We hebben meer dan dertig jaar ervaring en bedienen inmiddels ongeveer een kwart van de Nederlandse gemeenten. Daarnaast zijn we ook actief voor onder andere woningcorporaties, recreatieschappen, werkvoorzieningsschappen en aannemers.

Onder de Cyber Groep vallen de werkmaatschappijen Cyber advies, iFocus en Cens-or. De verschillende bedrijven met hun eigen entiteit vormen samen het antwoord hoe om te gaan met de leefomgeving.

Veel praktijkervaring

Ons gehele team bestaat uit professionals met veel praktijkervaring in verschillende disciplines. We zijn snel en effectief inzetbaar en gebruiken praktische tools en innovatieve instrumenten. Objectiviteit, transparantie, afspraak is afspraak, creativiteit en innovatie zijn kernwoorden in onze manier van werken. Bovendien weten we de theorie en praktijk goed met elkaar te verbinden.

Wat de groep zo bijzonder maakt, is de brede samenhang in activiteiten in het beheer van de leefomgeving.

  • De combinatie van advies, financiële expertise en organisatieontwikkeling (Cyber advies),
  • De beoordeling van kwaliteit en waarden van de leefomgeving (iFocus).
  • Het oplossen van kennis- en personeelskrapte bij uw organisatie (Cens-or)

We maken niet alleen mooie plannen voor het beheer van de leefomgeving, we helpen ook dat dit gerealiseerd wordt en mooi blijft.

Drijfveren

De bedrijven van Cyber Groep kennen drie belangrijke drijfveren:

  • Het creëren van een functionerende en inspirerende openbare ruimte, waar u en de inwoners gelukkig van worden.
  • Het ontwikkelen van resultaatgerichte organisaties waar het prettig werken is, maar waar ook aandacht is voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.
  • Het realiseren van buitenruimtes en organisaties waar publieke middelen goed worden besteed.

Onder de Cyber-groep vallen de volgende dochterondernemingen:

Cyber BV
adviseurs in buitenruimte en organisatie
Cyber Projects
Innovatie en systemen

Nieuws

Eindejaarsbijeenkomst

Eindejaarsbijeenkomst

Eindejaarsbijeenkomst iFocusTraditioneel sluiten we het jaar met de hele Cyber Groep gezamenlijk af. Dit jaar vindt onze kerstbijeenkomst plaats bij...

Lees meer
Rondje langs de klanten

Rondje langs de klanten

iFocus langs de klantenAan het einde van het jaar gaan wij graag op bezoek bij onze opdrachtgevers en partners om terug te blikken op het afgelopen...

Lees meer
Schoon, Heel en Veilig

Schoon, Heel en Veilig

Oost Flevoland WoondienstenSchoon, Heel en Veilig. Dat zijn de drie factoren die bepalen wat de kwaliteit is van de gemeenschappelijke binnen- en...

Lees meer