Schouwer bij iFocus

Ben jij op zoek naar dynamische baan? Dan is deze flexibele baan in de buitenlucht met veel zelfstandigheid dé job voor jou. Wij zoeken ZZP’ers die deze week nog als Schouwer bij iFocus beginnen. 

Wat doet een Schouwer bij iFocus?

Als Schouwer ga je door heel Nederland om kwaliteitsmetingen uit te voeren voor gemeenten en woningcorporaties. Deze kwaliteitsmetingen bestaan bijvoorbeeld uit het beoordelen van het groen in de omgeving, zoals parken en plantvakken. Daarnaast beoordeel je aan de hand van duidelijke vooraf bepaalde normen en eisen ook de staat van straatmeubilair, tuinen, verhardingen en gemeenschappelijke buitenruimtes. Met behulp van jouw bevindingen controleren we onder andere of de uitvoerders van onze opdrachtgevers voldoen aan de afgesproken normen.

Jouw bevindingen verwerk je met behulp van een app. Binnen deze app voer je jouw bevindingen in, voeg je foto’s toe en verstuur je de resultaten. Vervolgens gaan je collega’s op het hoofdkantoor aan de slag met het verzamelen, organiseren en combineren van jouw input. Als Inspecteur Beeldkwaliteit ben je dus een zeer belangrijke schakel in het proces. Zonder jouw werkzaamheden kan het project simpelweg niet van start.

Zelfstandig werken, maar nooit alleen

Hoewel je zelfstandig werkt, ben je wel degelijk onderdeel van een team. Zo ga je vaak samen met collega’s op pad om complexen, straten en parken te beoordelen. Eenmaal op locatie wordt in de praktijk het adressenbestand of locatie opgedeeld. En dan werk je zelfstandig, maar nooit alleen. Al komt het weleens voor dat je alleen een opdracht moet uitvoeren. Ook op ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn heb je collega’s waar je dagelijks mee in contact bent. Daarnaast hebben we gezellige samenkomsten en ga je natuurlijk mee met alle uitjes.

In gesprek met een schouwer: ‘Vaak komen we gezellig even samen om wat te drinken tijdens het schouwen. We bespreken hierbij eventuele bijzonderheden van de meting maar natuurlijk ook hoe het met elkaar gaat!’

Groeikansen bij iFocus

Wij bieden je de mogelijkheid tot het behalen van ‘Certificaat Inspecteur Beeldkwaliteit CROW’. De opleiding bekostigen wij ook.

Jouw eigenschappen

We verwachten dat jij:

 • Zelfstandig kan werken
 • Het niet erg vindt om lekker wat stappen te zetten op een dag
 • Vriendelijk bent
 • Sociaal bent
 • Flexibel bent
 • ZZP’er bent

Meer informatie over iFocus 

iFocus streeft naar een schone, verzorgde en veilige leefomgeving. Wij helpen hierbij door het uitvoeren van beeldkwaliteitsmetingen voor gemeenten en woningcorporaties. Het team van iFocus bestaat uit professionals en CROW gecertificeerde schouwers met een passie voor een fijne leefomgeving. Dagelijks zijn wij dan ook actief bezig met het inzichtelijk en bespreekbaar maken van de openbare ruimte en de gemeenschappelijke ruimten van woningcorporaties. Wij zijn de oren en ogen voor onze opdrachtgevers. iFocus is onderdeel van de Cyber Groep.

Solliciteren

Ben jij de persoon die ons team komt versterken? Je kunt hieronder direct solliciteren! Voor overige vragen kun je mailen naar jackie.plug@ifocus.nl of stuur een appje naar 06-19405233.

  Naam

  Email

  Telefoon